Divat-textil

textilmolino-epson-header

epson-logoFedezze fel a textilnyomtatásban rejlő lehetőségeket: a sportruházattól a divattrendekig, a lakberendezési cikkektől az egyéb textilanyagok nyomtatásáig. Újabban a divatáruk esetén is egyre elterjedtebb az alkalmazása mivel alacsony költséggel nagy méretű, színes, puha tapintású nyomatok érhetőek el.

Hazánkban egyre nagyobb számban találhatóak olyan kisebb ruhacégek, amelyek saját márkával próbálják meghódítani a hazai és külföldi piacokat. A felmerülő igényre reagálva cégünk egyik kimagasló profilja lett a szublimációs textilnyomás, mely a ragyogó színek elérésében a leghatékonyabb módszer*.

Cégünk hozott anyagoknál, előzetes színteszt és anyag stabilitás teszt után bérvasalást is vállal, melyet 150*250cm-es méretig tudunk vállalni.

textilmolino-epson-surecolor7100

Ez a technológia az Epson UltraChrome DS tintarendszerrel együtt kiváló minőségű, élénk színű nyomatokat biztosít, intenzív feketékkel, éles kontúrokkal és finom színátmenetekkel. A végeredmény ragyogó színű lesz, amely mosható, UV-álló, dörzsölésálló, vegyszereknek ellenálló és nem irritálja a bőrt.

*Szublimációra kiválóan reagáló anyagok:

  • poliészter (PES)
  • poliamid (PA 6, PA 6.6)
  • poliakrinitil (PAN)
  • triacetát (CTA)
  • kevert szintetikus kelme, amely legalább 60%-nyit tartalmaz a fentiekből

Textilnyomtatás